Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 
Lakland

Lakland

Lakland basgitaren blijven ons al jaren verbazen; de bespeelbaarheid, tone is écht ongekend. En voor wie nog minder bekend is met Lakland, even een korte introductie; deze in Chicago gevestigde boutique bouwer is al jaar en dag de keus van HELE grote spelers zoals o.a. Darryl Jones (The Rolling Stones), Geezer Butler (Black Sabbath), Adam Clayton (U2), Nate Mendel (Foo Fighters), Ben Kenny (Incubus) en Tim Commerford (Rage Against The Machine).

De volledig met de handgemaakte USA bassen zijn waanzinnig, maar voor een (veel) kleiner budget vind je de Skyline varianten; volgens receptuur van Lakland USA maar in Indonesië gebouwde bassen die in Chicago worden afgemaakt; hier vindt de eindassemblage plaats met USA hardware en elementen en worden alle bassen afgesteld en "ge-pleck'ed" (proces waarbij de frets computer-gestuurd en dus zeer exact worden gevlakt).

Heeft Lakland het wiel opnieuw uitgevonden? Nee hoor, maar het wiel rolt wel beter dan ooit tevoren! Dat voel je en hoor. Elke Lakland weer, speelt als boter en klinkt moddervet!

Categorieën & filters
7 producten
7 producten
Stel ons een vraag