Gratis Arturia Software bij aanschaf van een MiniLab of KeyLab

Samen met Arturia hebben we nu een wel erg mooie actie voor je op poten gezet! Bij aankoop van een MiniLab of KeyLab krijg je tot 31 December drie gratis Arturia software plugins cadeau.

Tijdelijke promotie bij aanschaf van een Arturia MiniLab of KeyLab

Dat Arturia zijn mannetje staat in de wereld van de MIDI-controllers dat wist je waarschijnlijk al wel. Mocht je al een tijdje twijfelen om een MiniLab of KeyLab aan te schaffen, dan hebben we nu een wel heel mooi aanbod voor je: bij aanschaf van een MiniLab of KeyLab ontvang je nu, tot 31 december 2021, 3 gratis software instrumenten van Arturia (ter waarde van 447 euro) gratis cadeau bij jouw bestelling. 

Één van Arturia zijn speerpunten is het ontwikkelen van nieuwe technologiën die als doel dragen om jouw creativiteit te doen bloeien en de beginnende of ervaren muzikant te ondersteunen in het ontwikkelen van zijn of haar eigen sound. De grote collectie virtuele instrumenten die hier uit is voortgekomen biedt dan ook plaats aan de classics van weleer, als zowel experimentele textuur synthesizers. 

Bij deze actie krijg jij drie van deze toppers uit de Arturia software collectie, zodat je, in combinatie met jouw gloednieuwe midi controller, direct aan de slag kunt met het maken van jouw eigen muziek.

Gratis Arturia software instrumenten bij jouw bestelling

Arturia Mini V

In samenwerking met Bob Moog creërde Arturia de "Mini V". Deze virtuele representatie van de MiniMoog Model D is sindsdien één van de best verkopende virtuele synthesizers. Van funky leads uit de 70's, tot de herkenbare klanken van de Hip Hop uit de jaren 90. Deze synthesizer brengt het allemaal.

Arturia Stage 73 V

Het geluid van de Fender Rhodes is terug te vinden in de hits van toen, en de hits van nu. Arturia is er met deze virtuele recreatie van dit instrument in geslaagd om het brede spectrum aan geluiden wat de Rhodes kan bieden te vangen in één alomvattende plugin. Een muisthave voor elke toetsenist en producer.

Arturia Rev Plate 140

Deze prachtige plate reverb plugin is gebasseerd op de legendarische EMT®️ 140, welke jarenlang in elke grote studio ter wereld heeft gestaan. Met zijn brede inzetbaarheid vind dit effect een plekje in iedere mix. Laat je verrassen door zijn helder zoete klank en maak je mix echt compleet.