Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Sinterklaascadeaus voor de muzikant

In deze drukke tijd van het jaar helpen we de sint graag een handje bij het zoeken naar de perfecte cadeaus voor de muzikant. Voor zowel de toetsenist, gitarist, bassist, studio engineer of audiotechnicus hebben we een mooie pakje kunnen vinden. Voor kleine cadeautjes, maar ook grote cadeaus: Klundert Music is dé plek voor jouw sinterklaas inkopen.

Yamaha Genos2Yamaha Genos2

Sinterklaascadeaus voor een muzikant

In deze speciale Sinterklaasblog delen we de ultieme gids boordevol cadeau-inspiratie, zodat de schoentjes van muzikanten dit jaar gevuld worden met iets extra bijzonders. De feestdagen naderen snel en wij weten dat Sinterklaas wel wat hulp kan gebruiken bij het vinden van de meest fantastische cadeaus voor muzikanten. We hebben iets voor iedereen die dol is op muziek maken. Onze specialisten hebben met zorg een assortiment samengesteld voor zowel de kleine als wat grotere portemonnee. Van handige accessoires tot vernieuwende gadgets en alles daartussenin, bieden we een scala aan suggesties die Sinterklaas zelfs jaloers zouden maken! Dus, trek je mijter recht, pak wat pepernoten en laten we samen op zoek gaan naar die cadeaus die de melodieën van de feestdagen nog mooier maken.

Sinterklaascadeau voor een gitarist

Ernie Ball Toolkit 4114

Nog wat tijd over tussen de pepernoten en de chocoladeletters? Het perfecte moment om je gitaar wat liefde te geven.

Valeton Dapper Mini Effect Strip

Klaar met al dat inpakken? Met dit multi-effect pedaal geef jij 4 cadeau's in één. Dat scheelt heel wat cadeaupapier.

Squier Sonic Stratocaster Starterpack

Volgend jaar een schreeuwende gitaarsolo voor sinterklaas spelen? Begin vast met oefenen met deze Squier starterpack.

Sinterklaascadeau voor een bassist

Boston B-10.2 gigbag

Met deze gigbag neem jij je basgitaar overal comfortabel mee naar toe. En hij is ook nog eens beschermd tegen krassen en deuken.

Darkglass Duality Fuzz

Mag dat sinterklaasfeest van jou wel wat minder braaf. Met deze vette Darkglass Duality Fuzz wordt jouw basgitaar een duister monster.

Blackstar Unity Bass U30

Als jij je sinterklaasliedjes oefent, dan mag natuurlijk iedereen dan horen. Ook de buren. Met deze Blackstar versterker moet dat lukken.

Sinterklaascadeau voor een toetsenist

Boston PLM-180-BK

Iedereen kan wel wat verlichting gebruiken in deze donkere maanden. Deze pianolamp staat natuurlijk perfect op je piano.

Stagg PB39 BKM SVBK

Even aan de piano bijkomen van al het sinterklaasgedruis? Met deze stagg pianobank zit jij er comfortabel bij.

Medeli MK401

Volgend jaar een sinterklaasconcert voor je hele familie? Als je nu begint met oefenen op dit starterkeyboard moet dat lukken!

Sinterklaascadeau voor een drummer

Meinl MPE5NG High Pitch Block

Hoor ik daar nou de hoefjes van Ozosnel over het dak? Nee nee, het is dit Percussion block van Meinl. Te hoog gegrepen? Hij is er ook in Low Pitch.

DRUMnBase vintage 185x160cm

Zeker weten dat je drumstel blijft staan waar hij staat? Dan is een drumkleed een must. Overigens ook perfect om te liggen voor de open haard.

Tama HT550TDPS LTD Fluorescent Pink Sky

Kan je wel wat comfort gebruik na al dat inpakken? Met deze limited edition drumkruk van Tama zit je perfect achter je drumkit.

Sinterklaascadeau voor een studio producer

Auralex MoPAD

Sinterklaasje Bonke Bonke Bonke! Vliegen de beats door jouw studio? Beperk de nare bijgeluiden van je monitors met de MoPADs.

Sennheiser HD 280 PRO

Wel even genoeg sinterklaasliedjes gehoort. Sluit je even lekker af met deze over-ear hoofdtelefoon van Sennheiser.

Rode NT1 5th Gen Silver

Door al die sinterklaasrijmpjes geinspireerd geraakt? Met deze studio microfoon neem je jouw songteksten in de hoogste kwaliteit op.

Sinterklaascadeau voor een geluidstechnicus

Gravity MS 231 HB

Beide handen vol. Links je pepernoten, rechts een cadeau. Waar laat je je microfoon dan? Dit microfoonstatief biedt de oplossing. 

Austrian Audio OD303

Als sint "microfoon" op een verlanglijstje ziet staan, weet hij dat hij met deze microfoon er eigenlijk nooit naast kan zitten. 

Yamaha MG10XU

Niks mooier dan samen muziek maken. Met deze compacte mixer zorg je voor de perfecte mix tussen jullie zang en instrumenten.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Buiten de tips hierboven hebben onze specialisten nog veel meer tips voor je klaar staan. Al deze cadeau-tips vind je in onze speciale sinterklaas categorie.

Stel ons een vraag