Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Yamaha Genos 2, het nieuwe meesterwerk van Yamaha

De geruchten deden al een tijdje de ronde in de keyboardwereld, maar op 15 november werd het eindelijk officieel: de opvolger van de immens populaire Yamaha Genos, de Genos2, is per direct beschikbaar. Dit vlaggenschip op het gebied van arrangeerkeyboards verlegt de grenzen met de toevoeging van de legendarische DX7 FM-technologie, de geavanceerde Ambient Drums en de geroemde REVelation Reverb van Steinberg.

Yamaha Genos2Yamaha Genos2

Yamaha Genos 2, het nieuwe meesterwerk van Yamaha

De geruchten deden al een tijdje de ronde in de keyboardwereld, maar op 15 november werd het eindelijk officieel: de opvolger van de immens populaire Yamaha Genos, de Genos2, is per direct beschikbaar. Deze Yamaha Genos 2 verlegt op het gebied van arrangeerkeyboards de grenzen met de toevoeging van de legendarische DX7 FM-technologie, de geavanceerde Ambient Drums en de geroemde REVelation Reverb van Steinberg.

Met de nieuwe Style Dynamic Control heb je volledige controle over de dynamiek en energie van de 800 beschikbare stijlen, waardoor er een geheel nieuwe muzikale dimensie wordt toegevoegd aan het spelen met al deze stijlen.

Maar ook aan de buitenkant heeft de Genos 2 grote upgrades gekregen. Zo is het nieuwe display helderder en voorzien van een anti-reflecterende coating. Tevens zorgen de Live Control LEDs ervoor dat je altijd inzicht hebt in hoe je instellingen staan.

Meer dan 1900 geluiden en 800 stijlen direct beschikbaar

Dompel jezelf onder in een wereld van muzikale mogelijkheden met de Yamaha Genos2, die trots een uitgebreide collectie van meer dan 1900 hoogwaardige klanken en een uitgebreide bibliotheek van 800 stijlen met One Touch Settings biedt. Deze ongeëvenaarde diversiteit strekt zich uit over een breed scala van muziekgenres, zodat je niet alleen het plezier van het spelen van je favoriete nummers herontdekt, maar ook een reis van creativiteit begint, waarbij je nieuwe muzikale ideeën en composities creëert.

Meer dan 200 gloednieuwe styles ten opzichte van de Genos

Wat Genos2 onderscheidt, is de introductie van meer dan 200 gloednieuwe stijlen, elk een frakt palet om je muzikale verkenning te verlevendigen. Bovendien heeft elke bestaande stijl een uitgebreide upgrade ondergaan en maakt nu gebruik van de kracht van nieuwe klanken en effecten. Of je nu in vertrouwde favorieten duikt of de nieuwste toevoegingen verkent, je bent verzekerd van een verrijkte en verfijnde muzikale ervaring bij elke noot. 

Volledige controle met Style Dynamic Control

Voor het eerst in een Arrangeerwerkstation kunnen de energie en dynamiek van alle stijlen, inclusief Gebruikersstijlen, worden aangepast met behulp van een eenvoudige Live-controller. Of je nu wilt dat je begeleidingsband op een zacht pianissimo niveau speelt, een krachtig fortissimo niveau of ergens daartussenin, de keuze is nu aan jou.

Nieuw in de Yamaha Genos 2

Genos 2 - Ambient DrumsGenos 2 - Ambient Drums

Ambient Drums

Drums vormen de ruggengraat van elke ritmesectie. Met de nieuwe Ambient Drums en het gebruik van een enkele Live-controller, kun je kiezen voor een punchy, droog, direct drumgeluid tot een meer afgelegen, reflecterend, omgevingsgeluid, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn voor de weergave van je stijl.

Genos2 - REVelation ReverbGenos2 - REVelation Reverb

REVelation Reverb

Bij Arrangeerwerkstations wordt galm gebruikt op Voices, Stijlen, MIDI-nummers, Multi-Pads en de microfooningang, wat verklaart waarom de introductie van de REVelation Reverb van Steinberg zo'n grote impact heeft op het geluid van de Genos2. REVelation heeft een extreem hoge resolutie, wat resulteert in een transparant, natuurlijk geluid.

Genos2 - DX7 TechnologieGenos2 - DX7 Technologie

DX7 FM-technologie

Genos2 beschikt over een dubbele engine-toongenerator met niet alleen AWM-technologie, maar nu ook FM-synthese. FM heeft een rijk, dynamisch geluid en heeft Yamaha's legendarische DX7 aangedreven, een instrument dat het geluid van de jaren 80 definieerde.

Beleef de Yamaha Genos 2 in video

Voor de release van de Yamaha Genos 2 heeft Yamaha heeft een reeks video's uitgebracht die diepgaand inzicht bieden in de revolutionaire Yamaha Genos 2. Deze video's belichten niet alleen de nieuwe functionaliteiten van dit vlaggenschip-keyboard, maar ze focussen ook specifiek op het gebruik van de baanbrekende Style Dynamic Controls en de compatibiliteit met de originele Genos.

Deze video's zijn niet alleen informatief, maar ook praktisch en inspirerend voor zowel ervaren muzikanten als nieuwkomers in de wereld van geavanceerde keyboards. Of je nu je vaardigheden wilt uitbreiden of simpelweg meer wilt weten over de evolutie van dit iconische instrument, deze video's bieden een rijke bron aan informatie.

Ontdek hoe de Yamaha Genos 2 de lat hoger legt en een nieuw tijdperk van muzikale mogelijkheden opent door de officiële video's van Yamaha te bekijken die zich richten op de nieuwe functies, de verbluffende Style Dynamic Controls en de integratie met de originele Genos.

Yamaha Genos 2, direct beschikbaar bij Klundert Music

Nieuwsgierig naar wat de Genos 2 nog meer in petto heeft? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina.

Stel ons een vraag