Wie zijn wij

Klundert Music
Als het gaat om de aanschaf van een nieuw instrument geloven wij heel erg in het zelf proberen. De fysieke ervaring maakt het verschil. Het internet puilt uit van de reviews en demo’s. Die helpen jou zeker verder met het maken van je keuze, maar de fysieke ervaring, die vind je alleen in de winkel. Onze webshop, de 1000m2 showroom, de meer dan 30 jaar ervaring, onze top notch service en reparatieafdeling vinden we niet eens het allerbelangrijkste. Onze speciale kracht is dat we jou en je vraag begrijpen en dat we jou kunnen helpen bij je zoektocht. Dát vinden we het allerbelangrijkste.

We beloven je niet dat we de heilige graal in huis hebben, maar wel dat we onze uiterste best doen om je te helpen tijdens je zoektocht!


Wie wij zijn
Wij zijn jouw toonfluisteraars. Jij hebt een bepaald idee in je hoofd en wij helpen jou met het realiseren daarvan. Dat gevoel dat je alleen maar kunt uitleggen door het aan de buitenwereld te laten horen. Bij die zoektocht helpen wij je graag. Ons hoef je namelijk niks te vertellen over ‘gear acquisition syndrome’, dat hebben wij ook. Daarom weten we zoveel van ons vak.

Ons aanbod is ruwweg verdeeld in vijf categorieën: gitaar&bas, drums, toetsen, studio en audio. Elk met eigen specialisten. Die weten heel veel, maar samen met jou weten we alles.
Dat maakt het zo leuk, voor jou en voor ons. En die Brabantse gezelligheid krijg je er gewoon gratis bij.