Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Musicollega’s en onze liefde voor geluid

Dus jij wilt je publiek omverblazen? Wij ook! Daarom delen we onze kennis en selecteren we de meest geschikte producten zodat deze perfect bij je setup passen en je optimaal kunt presteren. Bij Klundert Music hoor je hoe het écht zit. We vertellen je wat je het best kunt doen maar ook wat je moet ontwijken, sommigen instrumenten passen nou eenmaal niet bij sommige doelen. We beloven je niet dat we de heilige graal in huis hebben, maar wel dat we onze uiterste best doen om je te helpen tijdens je zoektocht!

Klundert Music is sinds 1986 een gevestigde naam in het landschap van muziekinstrumenten, audio- en studioapparatuur. Vanuit Oisterwijk helpen wij onze klanten bij het vinden van de juiste gear voor die ene sound. Dit doen we al tientallen jaren en met veel plezier!

Wil je een bepaald geluid uit je gitaar krijgen, een vernieuwende symfonie maken of de beste apparatuur voor in je studio? We’ve been there, we weten waar je tegenaan loopt en hoe we jou ready to rock en tevreden op weg kunnen brengen. 

Let's talk shop

Als het gaat om de aanschaf van een nieuw instrument geloven wij heel erg in het zelf proberen. De fysieke ervaring maakt het verschil. Het internet puilt uit van de reviews en demo’s. Die helpen jou zeker verder met het maken van je keuze, maar de fysieke ervaring, die vind je alleen in de winkel. In onze showroom in Oisterwijk vind je 1000 m2 vol met muziekinstrumenten en geluidsapparatuur, inspiratie en vakkundige mensen met ieder hun eigen smaak en specialistische kennis. Voor de muziek pro's hebben we ongehoorde mooie limited editions en professionele instrumenten. Voor beginnende muzikanten hebben wij degelijke en laaggeprijsde gear van kwaliteit. Wie we ook helpen, we houden van goed geluid, daarom werken we alleen met professionele A-merken. Om dat te bewijzen krijg je van ons een High 5. Dat is 5 jaar garantie op (bijna) alle instrumenten en apparatuur. 

Goede service van echte gear-nerds

Wij zijn jouw toonfluisteraars. Jij hebt een bepaald idee in je hoofd en wij helpen jou met het realiseren daarvan. Dat gevoel dat je alleen maar kunt uitleggen door het aan de buitenwereld te laten horen. Bij die zoektocht helpen wij je graag. Ons hoef je namelijk niks te vertellen over ‘gear acquisition syndrome’, dat hebben wij ook. Daarom weten we zoveel van ons vak.

‘En waarom Klundert?’ Nou, wij zijn zelf ook muzikant en hebben tientallen jaren ervaring. Wij weten waar je tegenaan loopt en hoe we je verder kunnen helpen. Of je nou serenades speelt aan je boze buurman, repeteert met de band of een podium vernielt met jouw performance. Wij weten welke gear bij jou past.  Laat je verrassen met gadgets die je niet zocht en bepaal zelf waar je mee weg loopt. Want het duurste is niet altijd het beste en sommigen instrumenten of gadgets sluiten gewoon extra fijn op elkaar aan. 

Ons aanbod is ruwweg verdeeld in vijf categorieën: gitaar&basdrumstoetsenstudio en audio. Elk met eigen specialisten. Die weten heel veel, maar samen met jou weten we alles.
Dat maakt het zo leuk, voor jou en voor ons. En die Brabantse gezelligheid krijg je er gewoon gratis bij.

Kom gezellig langs!

Je bent altijd welkom in onze shop in Oisterwijk voor advies, koffie of een goed gesprek over alles wat met muziek te maken heeft. Wij staan te popelen, onze koffie staat klaar en je kunt hier gratis parkeren!

Blijf je liever thuis?

We zullen je missen! Maar wil je ons toch een vraag stellen? Of advies over een product? Dan kun je ons altijd even bellen, een bericht sturen naar onze socials of een gratis productadvies aanvragen via de mail.  

Wij reageren zo snel mogelijk met een passend advies vanuit het oog van een medemuzikant. Kom maar op met die vragen! 

Stel ons een vraag