Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Inruilen? Dat kan!

Wil je iets inruilen? Dat kan! Je muziekinstrument of apparatuur inruilen bij Klundert Music heeft veel voordelen. 

Wanneer je je instrument bij ons inruilt doe je dat op een betrouwbare plek, geven wij eerlijk advies en je krijgt direct de vergoeding voor je instrument. Bel ons even of kom direct langs!

Inruilen op een veilige en eerlijke manier, zonder gedoe. Dit doen we al sinds 1986! 

Ook online

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen om je inruil te bespreken? Dan kun je een voorstel doen aan de hand van foto’s. Hierbij willen we graag: 

  • Foto's van het instrument vanuit alle hoeken
  • Foto’s van het serienummer
  • Foto’s van eventuele schade of gebruikssporen

Mail je voorstel naar info@klundertmusic.nl of stuur je voorstel via WhatsApp naar ons vaste nummer: 013-5288660

Ruilvoorstel

Een ruilvoorstel, dus bijvoorbeeld een gitaar voor een andere gitaar, doen we over het algemeen niet. Maar als je écht een bijzonder exemplaar hebt dan kun je het proberen.

Voordat je een ruilvoorstel opzet vragen wij je om eerst over de volgende dingen na te denken; 

  • Bedenk of je inruil voorstel in verhouding is. Wanneer je instrument bijvoorbeeld meer waard is als wat je wilt aankopen. Dan is het misschien slimmer om jouw instrument eerst te verkopen en met het geld hiervan het nieuwe, goedkopere instrument te kopen.
  • Zoek je dus naar de hoofdprijs bij het inruilen? Probeer het dan eerst zelf te verkopen. Lukt dit niet, dan kun je het bij ons inruilen en verkopen wij het voor je. Let op; we betalen nooit bij en leggen geen geld toe op een ruilvoorstel. 

Inkoopvoorstel

Muziekinstrumenten kopen we over het algemeen niet in.

Soms komt het voor dat je misschien een hele partij aan muziekinstrumenten hebt. Of misschien wil je afstand doen van instrumenten of apparatuur van iemand die gestopt is met het maken van muziek.

Als dit het geval is dan kun je het proberen door contact op te nemen met Dennis en een inkoopvoorstel te bespreken: dennis@klundertmusic.nl 

Markt- en handelswaarde

Wanneer jij iets in wilt ruilen doen wij een prijsvoorstel over de handelswaarde van het product. Dit is iets anders dan de marktwaarde. Wij moeten het product namelijk weer verkopen en geven bij verkoop weer garantie op het product. Hier zitten voor ons kosten aan dus daar moeten we rekening mee houden. 

Wat ruilen we niet in?

Let op, soms ruilen we niet in. Voor inruil hebben we namelijk een aantal voorwaarden en inruil gaat altijd in overleg met een van onze medewerkers. 

  • Instrumenten en apparatuur ouder dan tien jaar ruilen we, over het algemeen, niet in.Soms maken we een uitzondering bij gitaren, er zijn specifieke modellen die, afhankelijk van de staat, wel in te ruilen zijn. 
  • Accessoires, zoals hoezen, kabels en statieven ruilen we niet in. 
  • Computer gerelateerde producten, zoals software en audio interfaces, ruilen we niet in. 
  • Defecte instrumenten en apparatuur ruilen we niet in. 
  • Instrumenten en apparatuur met te veel achterstallig onderhoud ruilen we ook niet in. 
Stel ons een vraag