Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Retourneren

Ja, dat kan. Voor elk product dat je bij Klundert Music bestelt, geldt een zichttermijn van 14 dagen. Die termijn gaat in op de dag na ontvangst. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst een feit. We verwachten dat je tijdens die 14 dagen zo zorgvuldig mogelijk omgaat met het product en de verpakking. Pak het product voorzichtig uit en/of gebruik het product voor zover dat nodig is om zeker te weten dat je het wilt behouden.

Wanneer je je retour hebt aangemeld heb je nogmaals 14 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de retour bij ons komt. 

Mocht u tijdens het retourproces tegen problemen aan lopen, dan kunt u daarvoor contact opnemen middels onze contactpagina.

Retourvoorwaarden

Verpakking

Wij raden je aan om – mits mogelijk - een stevige verpakking te gebruiken die om de originele verpakking van het product heen zat. Bijvoorbeeld de originele doos waarin het product geleverd is. We adviseren je ook om geen stickers op de originele verpakking te plakken en/of te schrijven op de originele verpakking.

De staat van het product

Wanneer je het product terugstuurt moet het product in onberispelijke staat zijn. Viezigheid, krassen of andere sporen van gebruik, kunnen tot waardevermindering leiden; dit houden we in op het terug te betalen bedrag. Je ontvangt hier altijd bericht over. (Beschermfolie hoeft overigens niet verwijderd te worden om het product te beoordelen.) Verder raden wij je aan om voorzichtig om te gaan met de verpakking, zodat je deze kunt gebruiken voor het retourneren. Maak het piepschuim, dozen en beschermfolie dus niet kapot.

De verzendkosten voor het retourneren worden door ons alleen vergoed als het terugzenden van een product het gevolg is van onze (technische) fout. Indien er sprake is van een ‘gewoon’ retour binnen de herroepingstermijn, zijn de kosten voor het retourneren voor jou. Is het product beschadigd tijdens transport en ontdek je dit als de vervoerder het product overhandigt? Meld het aan de vervoerder en neem het product niet aan. Neem vervolgens zo snel mogelijk contact met ons op.

Terugstorten van aankoopbedrag

Alle tegoeden die ontstaan bij een retourzending worden teruggestort binnen 5 werkdagen na de dag dat de retourzending in behandeling is genomen. Na maximaal 15 werkdagen vanaf de datum van verzenden/aanbieden heb je het geldbedrag terug op je rekening.

Uitgesloten van retour

Een aantal producten zijn uitgesloten van retour:

  • Producten die door Klundert Music tot stand zijn gekomen in overeenstemming met specifieke, bijzondere specificaties van jou als klant;
  • Kabels die op maat voor jou gemaakt of gesneden zijn;
  • Software waarvan de verzegeling verbroken is;
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden en waarvan de verzegeling is verbroken zoals oordopjes, in-ear (earphones), headsets en hoofdtelefoons of bijv. een geteste Talkbox. 

Jouw bestelling komt niet overeen met wat er besteld is

Komt de levering niet overeen met wat je besteld hebt, dan kun je deze producten terugsturen. Uiteraard vergoeden wij de retourkosten. Na ontvangst van jouw track en trace nummer sturen we het juiste product zo snel mogelijk op. Neem wel even contact op met onze afdeling Verkoop via +31 (0)13-5288660.

Voor meer informatie betreft je herroepingrecht of klachten verwijzen we je graag naar het Europees ODR Platform.

Stel ons een vraag