Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Nieuws

  1. Akoestische panelen: wat, waar en waarom?

    Akoestische panelen: wat, waar en waarom?

    Of het nu gaat om het verfijnen van de akoestiek in opnamestudio's, het optimaliseren van de geluidservaring in thuisbioscopen, of het verbeteren van de verstaanbaarheid in kantoren en onderwijsinstellingen, akoestische panelen spelen een cruciale rol. Door ongewenste geluidsgolven te absorberen of te verspreiden, zorgen akoestische panelen voor een helderdere communicatie en een aangenamere geluidsbeleving. Maar hoe kies je de juiste panelen voor jouw behoeften? En wat maakt een paneel effectief in het beheersen van geluid? 

    Lees verder...
  2. Piano leren spelen: slaag jij voor de toets?

    Piano leren spelen: slaag jij voor de toets?

    Welkom in de fascinerende wereld van piano leren spelen, een avontuur dat zich grofweg kan splitsen in twee hoofdwegen: klassiek en pop. Beide wegen zijn uiteraard brede en veelomvattende begrippen. Deze twee richtingen spreken verschillende soorten pianisten aan, elk met hun eigen unieke doelen en leertrajecten. Laten we dieper ingaan op hoe het leerproces verschilt tussen deze twee benaderingen.

    Lees verder...
  3. Online een gitaar kopen, is dat nou wel zo slim?

    Online een gitaar kopen, is dat nou wel zo slim?

    Een scenario waar de gitaar-purist van gruwelt, want een gitaar MOET je echt eerst in je handen hebben gehad voordat je hem koopt EN vergelijken met andere exemplaren. Daar tegenover lijkt een steeds groter wordende groep consumenten te staan die geen enkel bezwaar ziet in het doodeenvoudig “wegklikken” van een gitaar. Onze specialist Marijn bespreekt in deze blog beide kanten.

    Lees verder...
  4. Sinterklaascadeaus voor de muzikant

    Sinterklaascadeaus voor de muzikant

    In deze drukke tijd van het jaar helpen we de sint graag een handje bij het zoeken naar de perfecte cadeaus voor de muzikant. Voor zowel de toetsenist, gitarist, bassist, studio engineer of audiotechnicus hebben we een mooie pakje kunnen vinden. Voor kleine cadeautjes, maar ook grote cadeaus: Klundert Music is dé plek voor jouw sinterklaas inkopen.

    Lees verder...
  5. Yamaha Genos 2, het nieuwe meesterwerk van Yamaha

    Yamaha Genos 2, het nieuwe meesterwerk van Yamaha

    De geruchten deden al een tijdje de ronde in de keyboardwereld, maar op 15 november werd het eindelijk officieel: de opvolger van de immens populaire Yamaha Genos, de Genos2, is per direct beschikbaar. Dit vlaggenschip op het gebied van arrangeerkeyboards verlegt de grenzen met de toevoeging van de legendarische DX7 FM-technologie, de geavanceerde Ambient Drums en de geroemde REVelation Reverb van Steinberg.

    Lees verder...
  6. Adam Audio - Authorized Listening Center

    Adam Audio - Authorized Listening Center

    Ons bedrijf is door Adam Audio geselecteerd als geautoriseerd luister centrum. Onze specialisten zijn getraind om je te helpen met al je vragen over ADAM Audio monitoren en subwoofers. We hebben een groot assortiment monitors en subs opgesteld staan om te beluisteren. En we hebben bijna alle monitors op voorraad in ons magazijn.

    Lees verder...
  7. Arturia Polybrute - Gratis update naar v3.0

    Arturia Polybrute - Gratis update naar v3.0

    PolyBrute is een synthesizer als geen ander, bekend om zijn zesstemmige morfende analoge mogelijkheden, krachtige modulatie-opties en veelzijdige effecten. In deze blogpost gaan we dieper in op de opmerkelijke nieuwe functies die versie 3.0 met zich meebrengt en die de creatieve mogelijkheden van deze krachtige synth vergroten.

    Lees verder...
  8. De fascinerende wereld van Synthesizers

    De fascinerende wereld van Synthesizers

    Synthesizers zijn al decennialang een essentieel instrument in de wereld van elektronische muziek. Ze hebben een uniek geluid en bieden eindeloze mogelijkheden voor geluidscreatie. In deze blog duiken we dieper in de verschillende soorten synthesizers, hoe ze werken en hun interessante geschiedenis.

    Lees verder...
  9. Welke audio interface moet ik kiezen?

    Welke audio interface moet ik kiezen?

    Weg is de tijd dat het producen en opnemen van een nummer alleen voor professionele studio’s is weggelegd. Weg is de tijd dat een audio signaal eerst op tape geprint moest worden en later weer vier keer gebounced om een volledige mix te krijgen. Audio interfaces zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar wat doet zo`n ding nou precies? Om het allemaal wat duidelijker te maken gaan we hier eens wat dieper op in.

    Lees verder...
Stel ons een vraag