Eich Amps - high-end basversterkers sinds 1986

Eich Amps is gespecialiseerd in basversterkers, bas heads, bas combo's en bas cabinetten. Elke Eich versterker heeft een breed frequentiebereik, krachtige lage tonen, pittige middentonen, heldere hoge tonen en definitie. Je basgitaar is luid, goed hoorbaar tussen andere instrumenten en heeft een rijke definitie. Wij geloven dat er een passende Eich versterker of cabinet is voor iedereen.

Op deze pagina beantwoorden wij jouw vragen over Eich Amps specs, Eich Amps geschiedenis, waarom een Eich Amps basversterker, waar kun je Eich Amps kopen en een preview over de meest bekende modellen Eich T1000, Eich BC112, Eich T300 en Eich 212.

Geschiedenis van Eich Amps

De oprichter en CEO van Eich Amps, Thomas Eich, is al 35 jaar bezig op het gebied van hoogwaardige basversterking. Je kent zijn werk misschien wel van zijn voormalige bedrijf TecAmp.

In 2016 nam Eich de beslissing om afscheid te nemen van TecAmp Global en terug te gaan naar wat ooit de basis was van TecAmp; het ontwerpen en bouwen van een brede collectie compromisloze basversterkers en cabinets.

Eich heeft de wederopstanding overleeft en was in no-time weer teruggekomen als een van de belangrijkste Europese spelers op de basversterker markt. Al sinds de TecAmp dagen zijn wij een trotse dealer voor Thomas Eich! 


Waarom kiezen voor een Eich Amps basversterker?

Geweldig geluid

Elk Eich product heeft een breed frequentiebereik, krachtige lage tonen, pittige middentonen, heldere hoge tonen en definitie. Je basgitaar is luid, goed hoorbaar tussen andere instrumenten en heeft een rijke definitie.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De Eich versterkers en kasten worden gebouwd in Duitsland, grotendeels met de hand gemaakt van onderdelen van de hoogste kwaliteit; B&O klasse D poweramp, custom design luidsprekers en lichtgewicht A-kwaliteit populieren multiplex hout.

Breed scala aan producten

Heads, combo's en cabinets met luidsprekercombinaties die andere merken niet bieden. Wij geloven dat er een passende Eich versterker of cabinet is voor iedereen. Laten we samen ontdekken welke! 

Slimme & praktische oplossingen

Zoals een unieke tilt-back stand die bij alle kleinere Eich combo's en cabs is ingebouwd, magnetische bevestiging van de versterkers aan de cabs, schakelbare tweeter systemen en resonerende basborden. 

Goede service

De mensen bij Eich zijn gewoon heel betrokken! Aardig, geïnteresseerd en bereid om met de dealer en de eindgebruiker mee te denken en dingen mogelijk te maken. Wij hebben een groot aantal Eich producten op voorraad. Als het door jou gezochte product niet op de website staat vraag het ons dan even, misschien kunnen we het wel voor je regelen! 

Personalisatie

Een van de dingen waaraan je dat merkt is de mogelijkheid om jouw Eich te customizen. Wil je je Eich cabinet of combo in knalroze tolex? Dat kan en voor een klein bedrag. Zo kun je delen van jouw versterker zelf ontwerpen, wat ontzettend uniek is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en we zoeken het voor je uit. 

Jarenlange relatie

Wij hebben al jaren een super goede relatie met Eich Amps en bevelen het merk vaak aan. Misschien is dit ook wel het goede merk voor jou, browse lekker rond en als je vragen hebt, of liever even langskomt dan kun je ons altijd bereiken. 

Bouwkwaliteit

Made in Germany, dat wil niet alleen iets zeggen over de bouwkwaliteit maar het hoofdkantoor van Eich is ook nog eens dichtbij voor wanneer je speciale wensen hebt.


Beste kwaliteit Eich Amps versterkers

Eich Amps is misschien wel het best bewaarde geheim van de muziekwereld. Wanneer je speelt met een Eich hoor je duidelijk dat ze een specialisme in high-end professionele basversterkers hebben. Deze amps worden op kleine schaal vaak persoonlijk gemaakt wat zorgt voor de goede kwaliteit Eich versterkers die wij zo waarderen.

Een paar voorbeelden van de beste basversterker zijn de: Eich T1000 het vlaggenschip van de ultracompacte en lichtgewicht versterkers uit de T-serie van Eich. De Eich BC112 de versterker die elke zaal op zijn kop zet maar ook voor thuisgebruik geschikt is. De Eich T300 met master-toonregeling en vintage-basgeluid tot modern, mid-scooped geluid. En de Eich 212 een draagbare basversterker met extra kast-inhoud voor je woofers.

Ook bijzonder is de Eich Amps drumkruk, deze troon heet de DBC400R. Deze subwooferseat laat je de trillingen van je drumkit voelen in je stoel!


Basversterker kopen? Wij wijzen je graag de weg!

Basversterker

De reden waarom Eich vaak ook Eich Amps genoemd wordt. Waar ze bekend om zijn geworden met goede reden. De basversterkers van hoge kwaliteit zijn bekend geworden omdat ze het zo goed doen, niet vanwege grote marketingcampagnes. En dat wil wat zeggen, vooral in de tijd waarin we leven. 

Bascombos

De Bass combo’s zijn van enorm goede kwaliteit en horen, net zoals de versterkers, thuis in de high-end van de muziekwereld. 

Cabinet

De cabinetten van de basversterkers zijn uniek, zo kun je deze op maat laten maken en naar eigen inzicht dingen toevoegen waarmee jij jouw cabinet uniek wilt maken.  

Accessoires

Naast basversterkers maken ze bij Eich ook andere dingen, deze vind je hier en zijn van net zo’n hoge kwaliteit als de basversterkers waar Eich bekend om staat.