Klundert Music is de muziekwinkel voor Tilburg!

Tilburg zingt, speelt en produceert een boel muziek. Wij staan ze bij als de grootste muziekwinkel in de regio Tilburg met advies en de nodige instrumenten en studio- en apparatuur voor optredens en repetitieruimtes in Tilburg.

Klundert Music is sinds 1986 een gevestigde naam in Tilburg met allerlei muziekinstrumenten, audio- en studioapparatuur. Vanuit Oisterwijk helpen wij onze klanten in Tilburg bij het vinden van de juiste gear voor die ene sound. Dit doen we al tientallen jaren en met veel plezier!

Wil je een bepaald geluid uit je gitaar krijgen, een vernieuwende symfonie maken of de beste apparatuur voor in je Tilburgse studio? We’ve been there, we weten waar je tegenaan loopt en hoe we jou ready to rock en tevreden op weg kunnen brengen.

Kom gezellig langs!

Je bent altijd welkom in onze shop in Oisterwijk (heel dicht bij Tilburg) voor advies, koffie of een goed gesprek over alles wat met muziek te maken heeft. Wij staan te popelen, onze koffie staat klaar en je kunt hier gratis parkeren!

Blijf je liever in Tilburg?

We zullen je missen! Maar wil je ons toch een vraag stellen? Of advies over een product? Dan kun je ons altijd even bellen, een bericht sturen naar onze socials of een gratis productadvies aanvragen via de mail. Wij reageren zo snel mogelijk met een passend advies vanuit het oog van een medemuzikant.