Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 
Tama 50th Anniversary - Limited Edition

Tama 50th Anniversary - Limited Edition

Dit jaar markeert een belangrijke mijlpaal in de wereld van percussie - het 50-jarig jubileum van TAMA Drums, een merk synoniem voor kwaliteit en innovatie in drummen. Sinds 1974 is TAMA een pionier in de drumindustrie, met het creëren van producten die de standaard voor uitmuntendheid hebben gezet. Wij zijn verheugd hun exclusieve 50-jarig jubileumcollectie te presenteren, met limited edition drumkits en snares die TAMA's toewijding aan uitmuntendheid en innovatie vieren.

 Van hun bescheiden begin tot het worden van een leider in drumvakmanschap, TAMA's reis is een verhaal van onophoudelijke streven naar kwaliteit en innovatie. Hun drums zijn de keuze geweest van gerenommeerde drummers wereldwijd, en deze jubileumcollectie is een testament van TAMA's toewijding aan de kunst en wetenschap van het drum maken. Vier de 50-jarige reis van TAMA Drums met ons. Elk stuk in deze jubileumcollectie is een eerbetoon aan onze toewijding aan kwaliteit, innovatie, en de drummers die ons inspireren. Wees deel van dit speciale moment en bezit een stukje drumerfgoed.

Categorieën & filters
7 producten
7 producten

50th Limited Iron Cobra Marble Drum Pedal

Ervaar de top in pedaalprestaties met dit 50th Limited Iron Cobra Marble Drum Pedal. Dit pedaal combineert artistiek design met ongeëvenaarde functionaliteit, en beschikt over prachtige Coral Swirl en Psychedelic Rainbow afwerkingen. Ontworpen voor precisie en duurzaamheid, bevat het de Power-Strike Cobra Beater voor maximale impact, de Swivel Spring Tight voor soepelere pedaalactie, en de innovatieve Para-Clamp II Pro voor veelzijdige opstelling.

50th Limited Mastercraft Steel Reissue Snare Drum

Herontdek het iconische geluid met de 50th Limited Mastercraft Steel Reissue Snare Drum. Als eerbetoon aan de vintage modellen heeft deze snare een glanzende chromen afwerking en een robuuste 1.2mm stalen shell, wat zorgt voor een heldere en duidelijke aanslag. De gegoten hoepels en Roller Action Strainer verhogen de responsiviteit en gevoeligheid van de drum, en creëren een heldere resonantie die zowel verleden als heden aanspreekt.

50th Limited Mastercraft Artwood Reissue Snare Drum

Omarm de warmte van hout met de 50th Limited Mastercraft Artwood Reissue Snare Drum. Een meesterwerk in design. Het beschikt over een opvallende gebeitste houtinleg in het midden op een 9mm/6ply all-Birch shell. Deze drum produceert een substantiële low-mid toon en heldere projectie, aangevuld met de precisie van de Roller Action Strainer en de dynamische Carbon Steel Long Snare Wires.

50th Limited Mastercraft Rosewood Reissue Snare Drum

Voel de diepte van Rosewood met de 50th Limited Mastercraft Rosewood Reissue Snare Drum. Afkomstig uit de jaren '80 is deze drum gemaakt van een 7.5mm, 15-laags Indisch Rosewood shell, wat een uniek donkere toon en krachtige resonantie biedt. Uitgerust met gegoten hoepels en de Roller Action Strainer, biedt deze snare een mix van robuust geluid en delicate gevoeligheid.

50th Limited Superstar Reissue

Beleef de legende opnieuw met de 50th Limited Superstar Reissue. Als eerbetoon aan onze vroege dagen, heeft deze drumkit 6-laags/9mm all-Birch shells, bekend om hun dynamische, krachtige geluid. Beschikbaar in Super Maple, klinkt deze kit niet alleen ongelooflijk, maar is het ook een stukje van TAMA's geschiedenis.

 

Stel ons een vraag