Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Yamaha Clavinova CLP-785 & CLP-795GP 

De allure van de Clavinova CLP-700 serie 

De Clavinova CLP-700 serie digitale piano's maakt gebruik van de meest moderne technologie om de ervaring van een muzikale uitvoering op een concertvleugel perfect te recreëren. De mogelijkheid om de muzikale expressie van een concertvleugel gedetailleerd te benaderen, maakt van iedere uitvoering op de Clavinova CLP-700 serie iets zeer bijzonders. 

Dichter bij de concertvleugel als ooit tevoren 

De Yamaha Clavinova CLP-785 & CLP-795GP digitale piano's hebben talloze handige, technologische up-to-date features die uw pianospel keer op keer zullen verrijken. De volle, expressieve klank van de CLP-785 & CLP-795GP zal ieder huis en elke ruimte vullen met de innovatieve en intuïtieve mogelijkheden die, ongeacht het muzikale niveau, iedere uitvoering werkelijk bijzonder zullen maken. De authentieke klanken van de legendarische Yamaha CFX concertvleugel, en de Bösendorfer Imperial concertvleugel zorgen samen met de mogelijkheden van Bluetooth® en de Yamaha SmartPianist app, voor de perfecte harmonie tussen klassiek en modern.

Speelbaarheid

Het laatste nieuwe GrandTouch™ klavier heeft een zeer groot dynamisch bereik, en daarbij een perfecte aanslag en gevoeligheid, zoals die van een concertvleugel. Het diepe mechanische fulcrum zorgt voor een authentiek speelgevoel, ongeacht of de toets aan de voor- of achterzijde wordt aangeslagen. Een licht aangeslagen toest voelt zacht aan, terwijl een hard aangeslagen toets ook werkelijk harder aanvoelt, wederom net zoals bij de concertvleugel. Excellente consistentie en een genuanceerde epressie geven de pianist de perfecte controle over de dynamiek en de klank.

Gevoeligheid

Grand Expression Modeling is een baanbrekende nieuwe technologie die de pianist in staat stelt de ongelimiteerde nuances in klank van een concertvleugel te reproduceren. De mogelijkheid om zowel de intensiteit als de snelheid van de aanslag te variëren voor nog meer diversiteit in klank, voegt een nieuwe dimensie toe aan de beleving van uw muzikale expressie.

Geluidskwaliteit

De CLP-785 & CLP-795GP reproduceert natuurgetrouw het dynamische bereik, en de uiterst diverse variaties in klank van de YAMAHA CFX en de Bösendorfer Imperial. De nieuwe binaural sampling technologie maakt het mogelijk om eveneens het volledige klankspectrum te ervaren bij het gebruik van de hoofdtelefoon, zonder vermoeid te raken. Virtual Resonance Modeling (VRM) simuleert op perfecte wijze de complexe boventonen die worden gegenereerd door zowel de resonanties van de snaren, het klankbord en de kast van een vleugel. Elk muziekstuk klinkt gewoonweg fantastisch dankzij de voortreffelijke piano sound.

Nog meer mogelijkheden

Compatible met de YAMAHA SmartPianist App 

De SmartPianist app is erg handig voor dagelijks gebruik. Aansluiten gaat via kabel, Wi-Fi of Bluetooth®. 

Nieuw bedieningspaneel met touch sensors 

Alle klanken en functies kunnen comfortabel en elegant worden geselecteerd via touch sensors direct onder het LCD scherm. 

Bluetooth® Audio + MIDI 

De CLP-785 & CLP-795GP kan nu ook draadloos worden verbonden en bediend als extern audio luidsprekersysteem via de Bluetooth® interface. 

Nieuwe Ritmes met bas-begeleiding 

De CLP-785 & CLP-795GP beschikt over 20 verschillende ritmes (drums). Een bas kan aan al deze ritmes worden toegevoegd, dankzij de akkoordherkenning. Een typisch piano-trio (piano-bas-drums) kan aldus worden gecreëerd. 

Luidspreker Systeem 

De bas-luidspreker van het zeer krachtige luidsprekersysteem wordt gemaakt van de spar naaldboom. Het klankbord van een concertvleugel wordt van hetzelfde hout geproduceerd. Het resultaat is een zeer natuurlijke attack van het piano-geluid, vooral in het bereik van de lage tonen. 

Akoestische piano style / ontwerp 

Het stijlvolle ontwerp maakt het mogelijk om, net zoals bij de akoestische piano, om in één beweging de klep en de lessenaar te openen. 

Beschikbare apps

 

Smart Pianist

flowkey

 

HOOFDKENMERKEN van de YAMAHA Clavinova CLP-785 & CLP-795GP 

Geluid

 • CFX and Bösendorfer Imperial piano samples
 • CFX and Bösendorfer Imperial Binaural sampling
 • 4 forte piano klanken
 • verbeterde VRM (Virtual Resonance Modeling)
 • Grand Expression Modeling
 • Smooth Release; Key-Off Samples
 • 256-stemmig polyphoon
 • 53 klanken + 14 Drum/SFX Kits + 480 XG klanken + GM2 / GS (Song file playback)

Toetsenbord, Pedalen 

 • GrandTouch™ keyboard met synthetic ebony en -ivory toetsen (hout wordt gebruikt voor de witte toetsen)
 • Escapement (de zgn. afval van de hamer)
 • 88-toetsen Linear Graded hamers; Tegengewichten
 • GP Response Demper Pedaal

En meer 

 • 128 x 64 full dots LCD; Touch Sensor Controle Paneel
 • Dual / Split / Duo modes
 • Digitale effecten (Reverb / Chorus / Brilliance / Effect)
 • 25 Voice Demo Songs + 50 Piano Songs + 303 Piano-lessen
 • 20 ritmes
 • 16-sporen opname
 • USB Audio Recorder (Playback / Recording: WAV)
 • USB TO HOST en USB TO DEVICE
 • Dual hoofdtelefoon aansluitingen
 • (50 W + 50 W + 50 W) x 2 versterkers; Transducers (16 cm + 8 cm + 2,5 cm (dome) x 2 luidsprekersysteem
 • Spruce Cone speakers; Speaker box
 • Intelligente akoestische regeling (IAC)
 • Stereophonic Optimizer
 • Ingebouwde audio Bluetooth® ontvanger / Bluetooth® MIDI

YAMAHA Clavinova CLP-785

CLP-785PE - Zwart Hoogglans

CLP-785B - Zwart

CLP785PWH - Wit Hoogglans

YAMAHA Clavinova CLP-795GP

CLP795GP - Zwart Hoogglans

CLP795GPWH - Wit Hoogglans

Yamaha Premium Service

Bij aankoop van een Yamaha Clavinova bent u gegarandeerd van de "Yamaha Premium Service". Namens Yamaha Music Europe leveren wij de piano bij u thuis af, monteren deze op locatie en nemen alle verpakkingsmaterialen netjes weer retour.

Geniet dus van uw nieuwe digitale piano zonder u druk te hoeven maken over transport, montage en installatie.

Alle Clavinova's worden verkocht door en namens Yamaha Music Europe. Meer weten over wat dit voor u betekend? Neem dan contact met ons op. We lichten het graag verder toe.

 

Verleng de garantie


Registreer uw instrument binnen 6 maanden na de originele aankoopdatum op de officiële pagina van Yamaha Music om de garantie te verlengen van twee naar vijf jaar. 

Gratis Flowkey Premium

Bij aankoop van een Yamaha Digitale Piano krijgt u 3 maanden premium toegang tot de piano app ter waarde van 38,99 euro - geheel gratis! Fowkey is een leuke app om piano te leren spelen. De app biedt een enorme selectie interactieve songs, tutorials en cursussen.

Stel ons een vraag