Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Korg B2N

digitale stage piano, zwart

starterspiano

88 toetsen

lichte aanslag NT-klavier (Natural Touch)

Ingebouwde speakers

329,00
Direct leverbaar

5 jaar garantie

vakkundig personeel

1000m2 muziekwinkel

gratis verzending v.a. €75,-

Hulp nodig? Onze product experts helpen je graag!

Maak je bestelling compleet en pak die korting!

Korg B2N
Totaalprijs € 554,95
Als combinatie
€ 521,06
Jouw voordeel € 33,89

De Korg B2N is een mooi instapmodel voor iedereen die wil beginnen met pianospelen. De piano heeft niet alleen de belangrijkste vereiste voor een lespiano, namelijk aanslaggevoelige toetsen, maar ook een tal aan extra functies, zoals een metronoom, demo songs en meerdere sounds. Korg heeft bij het ontwerpen van deze beginners digitale piano veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en heeft geprobeerd de beleving van een echte piano zo goed mogelijk te benaderen. De B2N heeft dezelfde functionaliteiten als de B2, maar beschikt over een klavier met een lichtere aanslag (NT-klavier (Natural Touch)). Een standaard dient u los bij deze piano aan te schaffen.

Varieer met de sounds van de B2N

Naast een realistische piano heeft deze Korg digitale piano nog een mooie verzameling andere sounds zoals e-piano’s, orgels, klavecimbels en strings. Hiermee kunt u heerlijk variëren en ook kunt u de reverb en chorus effecten gebruiken om de sound aan te passen. Daarnaast kunt u ook de soundmodule app gebruiken om nog meer geluiden en ritmes te ontdekken.

Connectiemogelijkheden en apps

Naast de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten op de piano, kunt u ook uw apparaat verbinden met de piano via AUDIO-IN of USB MIDI/AUDIO. Als u uw telefoon met de AUDIO-IN verbindt kunt u de Korg B2N gebruiken om uw favoriete muziek te beluisteren en erbij mee te spelen. De USB verbinding maakt het mogelijk om verschillende apps en programma’s te gebruiken bij de piano. De B2N wordt zelfs geleverd met een softwarepakket met verschillende programma’s voor leren piano spelen en muziek produceren inclusief sound module.

- gewicht: 9,3 kg
- diepte: 33,6 cm, breedte: 131,2 cm, hoogte: 11,7 cm

Wordt geleverd met handleiding (Engels), sustainpedaal, adapter en lessenaar.

De B2N heeft geen computer nodig om te werken. De B2N is niet alleen licht qua aanslag, maar ook qua behuizing. Hij weegt 9,3kg, wat ongeveer 2kg lichter is dan de standaard B2.

Voor het vervoer kun je de bijpassende softcase SC-B2N (apart verkrijgbaar) gebruiken.

Specificaties

Merk Korg
Ean Code 4959112191778
Aantal toetsen 88
Kleur mat zwart
Speaker ja
Type klavier semi-gewogen toets
Soort piano stage piano
Inclusief pedaal ja
Type in-/output 3.5 mm jack
Artikelnummer 67329
Nog vragen? Neem contact met ons op!
Stel ons een vraag