Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 
Dingwall

Dingwall laag, lager, laagst

Met Dingwall als een van onze "specialty-brands", zijn we met trots een van de weinige Europese dealers voor het prestigieuze Canadese merk en hebben we te allertijde een ruime collectie in huis. Met een uniek concept en specialisatie op gebied van multiscale en extended range (5 snaren en meer) basgitaren maakt Dingwall een hele duidelijke keuze voor een doelgroep en bovenal eigenlijk een toepassing; Dingwall bassen zijn modern, klinken moddervet en superstrak in het laag.

Globaal genomen kun je bij Dingwall kiezen voor twee klassen; "Ready to play" series basgitaren (Combustion, Combustion NG en D-roc), grotendeels geproduceerd in China en afgemaakt in Canada. Deze bassen zijn daardoor betaalbaarder, maar laat je niet misleiden aangaande kwaliteit; het afwerkingsniveau en de klankkwaliteit van deze bassen is -gezien de prijsklasse- zeker zo indrukwekkend als die van de handgemaakte Customshop bassen.

En ga je voor Customshop, dan is de sky the limit. Met een wachttijd van 1,5 jaar hebben wij altijd bestellingen lopen bij Dingwall's Customshop van waanzinnig bassen waar je zeker weten wat moois uit zal kunnen kiezen. Echter, mocht je helemaal zelf een bas willen samenstellen dan is dat uiteraard ook mogelijk en kunnen we je hier perfect in begeleiden!

Categorieën & filters
41 producten
41 producten
Stel ons een vraag