Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Roland TD-02K

V-Drum elektronisch drumstel

compact elektronisch drumstel

ideaal voor starters

16 speelklare drumkits

hoogte van de pads kun je eenvoudig instellen

instapkit met de legendarische Roland V-Drums sounds!

394,00
Direct leverbaar

5 jaar garantie

vakkundig personeel

1000m2 muziekwinkel

gratis verzending v.a. €75,-

Hulp nodig? Onze product experts helpen je graag!

De Roland TD-02K is een budgetvriendelijk elektronisch drumstel, ideaal voor de starter. Het drumstel is specifiek voor drummers die het domein van elektronisch drummer willen ontdekken en zoeken naar een set voor rustige oefeningen, een kleinere footprint en sample controlling.

Je krijgt een standaard 5-delige configuratie (inclusief basdrumpedaal), aangevuld met hi-hat, crash en ride cymbal pads. De TD-02K Module bevat 16 fabrieksdrumkits, een metronoom, en stelt je in staat jezelf te trainen met vijf coachfunctiestanden - perfect voor percussieve leerlingen! Breid je samplebereik uit door de USB-B uitgang aan te sluiten op de drum presets van je computersoftware en neem de geluiden die je wilt op. Voor je oefen- en jamsessies met je favoriete tracks bieden een 1/8-inch aux-ingang en een Bluetooth-aansluiting je de vrijheid om je telefoon aan te sluiten zoals jij dat wilt.

De TD-02K module
De 16-voudige kit selectie van de Roland TD-02K module biedt veelzijdigheid zonder de zaken te ingewikkeld te maken. Naast de presets zijn er echter ook een aantal handige tools om beginners te helpen hun techniek bij te schaven. Check bijv. de Time Check - zowel de easy als de hard mode! Begin daarna met het verbeteren van je entrees en je zelfvertrouwen met de modi Quiet Count, Auto Up/Down en Change-Up. Wil je zelf het tempo bepalen? Geen probleem! De metronoom geeft je de keuze uit vijf ritmetypes, 15 geluiden en een tempobereik van 20 tot 260 bpm. De TD-02K is een ideale oefenpartner die niet alleen je spel verbetert, maar ook de overgang naar een akoestische set.

Pedalen en verstelbare hardware
Een groot voordeel van de TD-02K is zijn super compacte ontwerp. Omdat hij gebruik maakt van de FD-1 en KT-1 (hi-hat en kick) drum control pedalen, hoef je niet te manoeuvreren met lompe kick pads of extra stands die ruimte innemen. Hetzelfde kan gezegd worden van de MDS-MINI Drum Stand, die een 3-poot rack-stijl basis biedt voor je drumpads, bekkenpads en module. Maar dat hij klein is, betekent niet dat je hem niet kunt configureren! Maak gewoon een van de boomarmen of drumpadbevestigingen los, en schuif, kantel of draai ze. Appartementen, slaapkamers, dat kleine drukke hoekje in de kelder - je vind altijd een plekje voor je TD-02K drumstel.

e-drummen = easy!
Elke drummer maakt een andere reis en e-drummen kan een sprong in een voor velen onbekende wereld zijn. Maar of je nu net begint of een duik wilt nemen in de wereld van e-drumming, de TD-02K is je stille en compacte oplossing. Met zulke veelzijdige trainingsmogelijkheden in zo'n kleine verpakking kun je echt niet de fout in gaan door de TD-02K Electronic Drum Set te kiezen als startpunt. Pak een (drum)stoel en begin vandaag nog met spelen. Gear up!

Roland V-Drums TD-02K drumstel Kenmerken:

  • inbegrepen triggers: 3x PD-4 tom pads, 1x PD-4 snare pad, 1x CY-5 hi-hat pad, 1x CY-5 crash pad, 1x CY-5 ride pad, 1x KT-1 kick controller pedaal en 1x FD-1 hi-hat controller pedaal
  • 3-poot MDS-MINI Drum Stand is compact en configureerbaar om aan je bereikwensen te voldoen
  • verstelbare padbevestigingen en bekkenarmen maken aangepaste opstellingen mogelijk
  • TD-02K-module biedt 16 kits, metronoom, ritmetypes en 5 coachfunctiestanden
  • Bluetooth-adapterslot en Aux in-aansluiting voor zowel bedrade als draadloze telefoonverbinding met externe audiospelers/telefoons
  • afmetingen opgesteld drumstel: 100 x 110 x 115 cm
  • gewicht: 12.1 kg.


Specificaties

Merk Roland
Ean Code 4957054519049
Type drumpads rubber
Artikelnummer 70574
Afmeting (verpakking) 88 x 50 x 40 cm
Nog vragen? Neem contact met ons op!
Stel ons een vraag