Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Arturia AstroLab

Midikeyboard met interne VST

61-noten semi-gewogen toetsenbord

10 geluidsengines

Meer dan 1300 ingebouwde geluiden van Arturia-instrumenten

Tot 10.000 geluiden via Arturia software

17 insert FX & speciale Delay/Reverb

1.599,00
Direct leverbaar

5 jaar garantie

vakkundig personeel

1000m2 muziekwinkel

gratis verzending v.a. €75,-

Hulp nodig? Onze product experts helpen je graag!

Een midi klavier of toch iets met interne geluiden? Of die ene sound  uit Analog Lab die je eigenlijk wel heel graag live zou willen gebruiken. Het is nu niet meer en en/of vraag, en het is ook niet meer nodig om met audio interface en laptop het podium op te gaan. Arturia's Astrolab is een high-end Performance keyboard waarmee je heel Analog Lab direct mee hebt.

Met 10 soorten synthese, 35 engines en meer dan 1300 ingebouwde presets navigeer je door een enorme en gevarieerde constellatie van geluiden, van prachtig intieme toetsen en tijdloze analoge synths, tot elementaire akoestische instrumenten en complexe moderne sounds - allemaal met een draai aan de draaiknop.

Lees meer

+1300 interne geluiden

Met zo`n 1300 geluiden direct al in de Astrolab, en de mogelijkheid om deze aan te passen of toe te voegen, raak je niet snel uitgespeeld met dit keyboard. En nog veel belangrijker, heb je altijd de juiste tool onder je vingers voor elke gig. Van prachtige piano's - akoestische en electrisch - tot vette synths en grootse strijkers en orgels, je kan het zo gek niet bedenken of het zit erin.

Playlists

Eén van de meest doordachte features van de Astrolab zijn mogelijk wel de playlists. In een live situatie is het heel belangrijk om zo snel en efficiënt mogelijk tussen verschillende sounds te kunnen switchen. En het liefst zonder hier echt over na te hoeven denken. Een playlist maakt dit mogelijk. Als eerste kies je de playlist die je gaat spelen. Dit kan een specifieke setlist van jouw band zijn, een compleet andere playlist omdat je in meerdere bands zit, of een compleet nieuwe omdat het een éénmalige gig is of een inval klus. 

Binnen de playlist zijn er presets gemaakt per nummer dat je gaat spelen. En binnen de preset van het nummer zijn er weer presets van verschillende sounds die nodig zijn voor dat nummer. Zo switch je naadloos van intro, naar chorus, naar refrein en weer terug, en is het altijd heel makkelijk om de juiste geluiden bij het juiste nummer weer terug te vinden.

Multi-instruments

De mooiste dingen gebeuren vaak wanneer we gaan mixen en matchen, en ook dit is natuurlijk mogelijk met de AstroLab door middel van bijvoorbeeld de splitmodus. Speel een vette bas met de linker hand terwijl je een melodie neerlegt met de rechter. Of laat een grootse en volle strijkerssectie over de akoestische piano heen komen. De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal naar je eigen hand te zetten.

Vocoder

Onder de inputs bevindt zich ook een mic input om direct in een externe microfoon in te prikken om te gebruiken met de Vocoder. Kies één van de vocoder presets of pas deze presets aan naar smaak.


Specificaties:

 • 61-noten semi-gewogen toetsenbord
 • 10 geluidsengines
  Virtueel analoog
  Samples
  Wavetable
  FM
  Granulair
  Fysieke modellering
  Vectorsynthese
  Harmonisch
  Fasevervorming
  Vocoder
 • Piano-toetsen
 • Meer dan 1300 ingebouwde geluiden van Arturia-instrumenten
 • Tot 10.000 geluiden via Arturia software
 • Navigatiewiel en scherm voor eenvoudig bladeren
 • 10 Preset-knoppen voor snelle toegang tot geluiden
 • 4 macro knoppen voor snelle bewerking
 • 17 insert FX & speciale Delay/Reverb
 • 4 speciale knoppen om FX te regelen
 • Multis/Keyboard Split
 • MIDI-ingang, audio-ingang en pedaal-ingang
 • USB-C-aansluiting en USB-A host 
 • Bluetooth audio en WiFi voor draadloze bediening
 • Arpeggiator-, looper-, akkoord- en toonladdermodi

Lees minder

Specificaties

Merk Arturia
Ean Code 3760033531700
Artikelnummer 72669
Nog vragen? Neem contact met ons op!
blog-image
De fascinerende wereld van Synthesizers

Synthesizers zijn al decennialang een essentieel instrument in de wereld van elektronische muziek. Ze hebben een uniek geluid en bieden eindeloze mogelijkheden voor geluidscreatie. In deze blog duiken we dieper in de verschillende soorten synthesizers, hoe ze werken en hun interessante geschiedenis.

Lees verder in onze blog
Stel ons een vraag