Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 
Sequential

Sequential

Sequential is een drijvende kracht in de wereld van synthesizers en elektronische instrumenten, sinds de oprichting door Dave Smith (Sequential Circuits) halverwege de jaren 1970. MIDI, volledig polyfone programmeerbaarheid en vectorsynthese waren slechts een paar van de vele innovaties die Sequential onder Dave's leiding in de wereld introduceerde. Vandaag de dag creëren de technici en productontwerpers van Sequential een aantal van de populairste en meest geprezen synthesizers ter wereld, met dezelfde geest van creativiteit en vindingrijkheid die Dave tijdens zijn leven belichaamde en doorgaf.

Read more

Legendarisch sound van een legendarische ontwerper
Sequential is opgericht door de beroemde instrumentontwerper Dave Smith, maker van 's werelds eerste volledig programmeerbare polyfone synthesizer en mede-uitvinder van MIDI. Vandaag de dag zetten de toegewijde ontwerpers van Sequential Dave's nalatenschap voort in overeenstemming met de geest van innovatie en vindingrijkheid die Dave tijdens zijn leven belichaamde en doorgaf.

Technische innovatie en muzikale inspiratie
De instrumenten van Sequential zijn geavanceerd en muzikaal. Dit zijn synths die zijn ontworpen om je te prikkelen, te inspireren en nieuwe creatieve ideeen te geven. Van de pure vintage analoge kracht van de Prophet 5 tot de ongeëvenaarde speelbaarheid en draagbaarheid van bijv. de Take 5, Sequential heeft aan elke muzikale behoefte en genre gedacht.

Het geluid van Sequential: Ppuur, aanwezig, veelzijdig
Elk Sequential instrument heeft zijn eigen individuele karakter terwijl het trouw blijft aan het bekende 'Sequential-geluid - een geluid dat puur, aanwezig en veelzijdig is. En moddervet. Niets klinkt beter in een mix, of het nu in de studio is of op het podium.

Read less
Categories & filters
11 Items
11 Items
Ask us a question