Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Klundert Music levert de beste instrumenten en apparatuur in Roosendaal!

Hét muziekcentrum van Roosendaal én de grootste muziekwinkel van Brabant is Klundert Music. Muzikanten, muziektechnici en producers voorzien wij van advies, instrumenten én studio- en muziekapparatuur. Voor zowel optredens, concerten en repetitieruimtes, van de Westhoek tot Vuilendam en in de rest van Roosendaal, kun je bij ons terecht.

Sinds 1986 is Klundert Music een gevestigde naam in Roosendaal, hier leveren wij instrumenten voor bands en audio- en studioapparatuur voor alle producers die deze mooie stad verrijken met muziek. Vanuit Oisterwijk helpen wij onze klanten in Roosendaal al jaren bij het vinden van de juiste gear voor die ene sound, gig of track.

Dus wil jij een feest organiseren in het buurtcafé, goed geluid uit je gitaar krijgen, meedoen met de optocht, een symfonie schrijven of de beste apparatuur voor in je studio? We’ve been there, we weten waar je tegenaan loopt en hoe we jou ready to rock en tevreden op weg kunnen brengen naar een mooie muzikale toekomst in Roosendaal.

Kom ook eens langs voor advies en een testrit!

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze shop in Oisterwijk, dit is ontzettend dicht bij Roosendaal, nét voorbij Tilburg. Voor advies, het uittesten van apparatuur of een goed gesprek over muziek staan wij voor je klaar. Wij hebben er zin in, kunnen het beste in jouw muziek naar boven halen en bovendien kun je gratis parkeren!

Blijf je liever thuis in Roosendaal?

Ook dat kan natuurlijk! Als je vanuit huis advies wilt over een product of een andere vraag wilt stellen dan kun je ons het beste even bellen. Maar een bericht sturen naar onze WhatsApp of socials, of een gratis productadvies aanvragen via de mail kan natuurlijk ook. Wij zijn zelf ook muzikanten en weten alles van muzikale techniek, het geven van een optreden en we kunnen jouw vragen dus goed beantwoorden!

Ask us a question