Gratis verzenden binnen Nederland bij orders vanaf €75,-
 

Korg SE Platinum

Ontdek de Korg Opsix en Wavestate SE Platinum Limited Edition Synthesizers

Ben je op zoek naar een nieuwe dimensie in geluidssynthese? Maak kennis met de Korg Opsix en Wavestate in deze Platinum Limited Edition. Twee krachtige instrumenten die de wereld van geluidsexploratie openen in een wel heel bijzonder jasje.

 

Categories & filters
2 Items
2 Items

De Korg Opsix FM synthesizer biedt een verrassende herinterpretatie van klassieke digitale synthese, met een verbazingwekkende veelzijdigheid en high-definition geluidskwaliteit. Van de klanken van klokken en klokkenspelen tot de scherpste leads en diepste baslijnen, de Opsix biedt het allemaal dankzij zijn unieke "veranderde" FM-synthese aanpak. In tegenstelling tot traditionele complexe 6-operator FM geluidsgeneratie, vermijdt de Opsix frustrerende obstakels en biedt het een meer muzikale en intuïtieve benadering van geluidscreatie. Met een robuuste metalen behuizing en het vertrouwde Korg Natural Touch klavier met 61 toetsen en aftertouch, zet de Opsix de kracht van realtime geluidsvormgeving binnen handbereik. Het hart van de geluidsmogelijkheden ligt in de Operator Mixer - een reeks verlichte knoppen en faders die directe controle bieden over verschillende tonale parameters. Met honderden ingebouwde presets als startpunt, biedt de Opsix een ongeëvenaarde sonische speeltuin.

De Korg Wavestate synthesizer is een must-have voor geluidspioniers. Met een verbeterde polyfonie van 120 stereo voices, biedt deze synth een verbluffende geluidsmogelijkheid. Hij is volledig compatibel met de vorige Wavestate, Wavestate Native Software en de nieuwe Wavestate MKII. Met het 62-toetsen Natural-Touch klavier, uitgerust met aftertouch, maakt de Wavestate gebruik van zijn uitgebreide klankpalet om volledig te profiteren van aftertouch-functionaliteiten. Het overvloedige aanbod van knoppen en bedieningselementen nodigt uit tot geluidsexperimenten. Met filters, envelopes, LFO’s en effecten direct onder je vingertoppen, plus programmeerbare MOD-knoppen, pitchbend- en modulatiewielen, en Korg's unieke vector-joystick, biedt de Wavestate eindeloze realtime expressie en diepte in sounddesign. De synth gaat nog verder met zijn 'randomize' functie en 4GB aan aanpasbare samples, inclusief de mogelijkheid om eigen samples toe te voegen via Korg’s Sample Builder App.

Voor de gedurfde muzikanten en producers die op zoek zijn naar grensverleggende geluiden en nieuwe sonische werelden willen ontdekken, zijn de Korg Opsix en Wavestate Platinum Limited Edition synthesizers de perfecte keuze. Deze synthesizers dagen je uit om de diepten van geluidssynthese te verkennen en bieden een eindeloze bron van creativiteit en inspiratie. Let op, als beginnende synthesizer-enthousiasteling kan de uitgebreide functionaliteit enigszins overweldigend zijn, maar voor de avontuurlijke geesten onder ons zijn deze synths een ware schat.

Ask us a question